2012 m. lapkričio 6 d., antradienis

Rudenio viduryje – bendruomenės apsuptyje



Šeštadienį nuviję vis labiau siautėjantį rudeninį vėją ir lietų, Dainavos – Panemunės bendruomenės nariai kaimynams, draugams ir artimiesiems nuotaiką praskaidrino renginiu „Auksinis ruduo“. Jis buvo skirtas paminėti Tarptautinę mokytojo ir Angelų Sargų dienas bei paskutinėmis šiltesnėmis rudens dienomis drauge su bendruomenės nariais pabūti Jaunimo parko apsupty.

„Dainavos ir Panemunės bendruomenė šį renginį skiria mokytojams ir policininkams, nusprendėme pagerbti ir pasveikinti juos. O drauge, padovanoti bendruomenės nariams ir koncertą, pakviesti drauge pažaisti, pasivaržyti, o už tai gauti saldžių prizų. Koncerte pasirodė Dainavos ir Panemunės pagrindinių mokyklų mokiniai, jų ansambliai, vakaro siurprizas – Vytauto Šiškausko koncertas“, apie renginį pasakojo Dainavos ir Panemunės gyvenamosios teritorijos Vietos bendruomenės tarybos pirmininkė Vanda Buinauskienė. 


Vietos bendruomenės iniciatyva pasidžiaugti atvyko ir Putinų – Likiškių bendruomenės tarybos pirmininkas Pranas Jaciunskas, Alytaus miesto savivaldybės vicemerė Danguolė Juozapavičienė, Lietuvos Respublikos Seimo narys Kęstutis Daukšys. Sužvarbusieji galėjo pasivaišinti arbata.

„Renginio metu vyksta viktorina, tuos, kurie daugiausiai žinos apie Dainavos – Panemunės bendruomenę, apdovanosim ypatingu prizu – kelsim tarsi oro balionu“, – intrigavo V.Buinauskienė. Nors oras renginio dalyvių nelepino, nuotaika buvo pakili.

Dainas bendruomenei dovanojo Kotryna Grušauskaitė (Dainavos pagrindinė mokykla), scenoje pasirodė tautinių šokių ansamblio „Uldukas" jauniausiųjų grupės šokėjai (Panemunės pagrindinė mokykla, vadovė choreografijos mokytoja metodininkė Laisvutė Adomaitienė), jaunių choras „Aušra" (Panemunės pagrindinė mokykla, vadovė muzikos mokytoja metodininkė Giedrė Petkevičienė). Vyresnieji bendruomenės nariai plojo ir dainai pritarė skambant kapelos „Bočiai", „Dzūkijos aidas" dainoms. Šventės pabaigoje visi bendruomenės nariai traukė žinomas dainas drauge su Vytautu Šiškausku.

Jonė Vasiliauskaitė

http://www.alytausnaujienos.lt/alytausnaujienos/internetiniaiskaitiniai/?nid=2347
 
Get Adobe Flash player
Photo Gallery by QuickGallery.com

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą